Besök Sundsvall om du älskar hockey

Älskar du hockey och vill göra en riktig hockeyresa? Då kan Sundsvall vara resmålet för dig. Här finns det egna laget IF Sundsvall hockey som har anor från 1800-talet och spelar i hockeyettan (tidigare division 1). Det finns dessutom massor av andra sevärdheter både för den som är hockeyintresserad och den som inte är det.

Vill du se en spännande match i Sundsvall gör du det på Brandcode center, en arena som rymmer hela 2300 personer. Efter matchen kan du äta gott på någon av stadens restauranger för att sedan promenera hem till ditt trevliga hotell. Visst låter det mysigt?

Trevlig övernattning, mat och sevärdheter

Bekvämast bor du på Elite hotell i Sundsvall, ett hotell som byggdes redan 1891 och är känd för sin vackra arkitektur och marmortrappa. Hotellet ligger dessutom centralt och har bekväma och välutrustade rum. Det är kort och gott ett mycket trevligt hotell att komma hem till när du avnjutit en match med IF Sundsvall hockey, deras spännande nyförvärv och alla andra skickliga spelare.

En hockeysemester behöver dock inte bara handla om hockey. Varför inte också besöka thailändska parken, Sundsvalls stenstad eller Galtströms bruk. Vill du shoppa? Då gör du det naturligtvis på Birsta city, ett köpcentrum som har allt du kan önska dig.

Efter all hockey och alla sevärdheter är det inte konstigt om du börjar känna dig hungrig. Då kan du till exempel gå och äta hamburgare på Bastard Burgers eller avnjuta medelhavsmat på Saffran. Faktum är att det finns många trevliga restauranger att välja bland då Sundsvall är en stad med ett rikt utbud av krogar.

När du är mätt och belåten går du naturligtvis tillbaka till hotellet och njuter av att vila i de mjuka sängarna. När du vaknar på morgonen har hotellet sedan dukat upp en dignande frukostbuffé.