Så kan du följa NFL och NHL

Intresset för de amerikanska ligorna NFL och NHL blir bara större i Sverige. Är du svensk kanske det inte är helt klart var du kan följa matcherna? Läs vidare om du vill veta mer om hur du följer ligorna på bästa sätt.

Ett tips är att gå in på www.livesportsontv.com/league/nfl och läsa mer om de olika lagen. De uppdaterar dagligen sajten med nyheter och resultat från de senaste matcherna. Om du klickar dig in varje dag kan du vara säker på att du inte missar något.

Därför ska du välja en inhemsk sajt

Det finns även svenska sajter som skriver om NFL och NHL regelbundet men du brukar normalt få bättre information om du väljer en inhemsk sajt. De brukar vara snabbare med att göra uppdateringar eftersom de är i rätt tidszon. Om du snabbt vill veta hur de går för de lag du följer är det alltså bäst att kika på amerikanska sajter. Du behöver inte ens ha en dator eftersom det går lika bra att titta från din mobil. Då kan du även hålla koll om du är på resande fot eller om du är upptagen med något annat.

Ta del av nyheter och intervjuer

En annan fördel med inhemska sajter är att de brukar ha mycket mer material att ta del av. Det kan vara allt från spelarintervjuer till nyheter om alla lagen. Även om det finns svenskar med stort intresse är det svårt att ha samma täckning i Sverige som i USA. En del sajter går till och med längre än så och startar sina egna poddar eller bloggar om NHL och NFL. Det är verkligen ett intressant tips om du vill fördjupa dig i ligorna och flera av lagen. Många av de som driver sajter har stor kunskap och ett brinnande intresse.

Ställ klockan inför matcherna

På grund av tidsskillnaden går många matcher mitt i natten här i Sverige. Därför är det bäst att ställa klockan så du är säker på att du inte missar de matcher som du vill se. Du kan också välja att se höjdpunkter i efterhand om du inte kan vara uppe på natten.